Unifamiliar a La Selva del Camp






L'exterior separa la part més pública del jardí més privat. El voladís i el revestiment de travertí marquen la zona de dia i acompanyen amb la vorera a un mateix nivell tots els accessos de la planta baixa. Una rampa exterior, relaciona el nivell del carrer amb la vorera i terrassa de planta baixa, així doncs, es tracta d'una solució que permet que el xalet sigui del tot accessible.

L'interior es va dissenyar amb espais amplis per adaptar-se fàcilment a les necessitats canviants de la llar. L'accés amb l'escala n'és l'element més important, ja que crea una continuitat amb el menjador mitjançant un armari amb portes corredisses, així com la relació amb l'estudi superior. Es crea una circulació circular entre el menjador i l'entrada i una projecció de l'espai mitjançant les portes corrdisses. La mateixa arquitectura dóna caràcter a l'habitatge i en soluciona els requeriments d'emmagatzematge.